O meni

uživam
Foto by Katarina Skenderović

Ja sam Dunja. Rođena sam u prošlom stoljeću. U životu sam svašta radila, ali nekako sam se najviše bavila osmišljavanjem, pisanjem, ocjenjivanjem i vođenjem projekata, vođenjem radionica, organizacijskim razvojem.

Pisala sam sve i svašta, vodila dva bloga od kojih sam odustala, išla na radionice kreativnog pisanja, započela i nikad dovršila jedan roman, ali sam zato započela, dovršila i objavila preko nekoliko članaka na različite teme.

Zanima me popularna kultura, feminizam, knjige, čitanje, fotografija.

Osoba sam koja cijeni slobodu i moć upravljanja vlastitim vremenom. Ne volim ustaljene obrasce, niti zadane formate. Freelancerica sam.

Mama sam dviju šumskih pjegavih princeza (koje su na nuklearni pogon)  i supruga jednog povjesničara. Sestra, šogorica, kćer, teta.

Ovaj blog je moj kreativni kutak u kojem pišem i objavljujem svoje tekstove o životu, sreći, posvajanju i važnosti pronalaženja samog sebe  – jer svi se mi ponekad izgubimo, ali važno je onda se i naći i moje fotografije koje inače objavljujem na Instagramu https://www.instagram.com/dunjaphotoart/. On je moj intimni zapis u javnom prostoru,  pozitivno mjesto moga stvaralaštva.